Sem imel isto izkušnjo z Peugeot Slovenija. Baba na drugi strani mi je zatrjevala da na 406 kupeja paše samo 205/60 R15 in da mi ne more izdat potrdila ali TUVa za karkoli drugega. No, preko Rodexa sem nato dobil TUV za vse predvidene od 15 do 18 colske feltne. S tem da sem zvedel da je ta TUV dober tudi za aftermarket platišča... Pač, malo se je treba znajti.
Lej Dejan, od moje mat 206 je tut predelana in kolikor je trdila prejšnja lastnica, je tak avto dobila iz štacune, ampak je povedala kako. Zaželela si je te predelave in tam kjer je avto kupila, so vse to vgradili in homologirali. No, pri tebi je verjetno bil narejen isti postopek, le brez homologacije (kdo bi sploh to homologiral? RTI mogoče, da bi naredil zraven še A-test? LPP vem da nebi...).
Dejstvo je da tega original ni bilo, te samo hočemo popravit da to pač ni original dodatna oprema, ampak bo kar aftermarket

Se pa strinjam z prepovedjo določenih predelav, a kaj ko bi naši brihtni uradniki prepovedali kar vse po vrsti, ker niso dovolj pametni da bi razčlenili smiselne in butaste predelave.